logo Diverz

Nieuws

Zomerprogramma 2021

Na het succes van vorig jaar, gaat Diverz ook dit jaar een mooi zomerprogramma organiseren! Onze professionals en vrijwilligers staan te popelen om leuke en toffe activiteiten te organiseren. Blijf jij deze vakantie in Nederland en ben je benieuwd welke activiteiten er zijn in Zwijndrecht? Lees dan snel verder!

Jeugd en Jongeren

De jeugd en jongeren uit Zwijndrecht hoeven in de zomervakantie niet stil te zitten, want het jeugd- en jongerenwerk van Diverz organiseert een aantal gave zomeractiviteiten.

Zo staan de volgende activiteiten op het programma: tienerdisco, BBQ, filmavond, speurtocht HOA, DJ-workshop, verschillende sportactiviteiten en diverse inloopavonden.

In wijkgebouw Hart van Meerdervoort vindt er twee keer een ‘Familiedag’ plaats, waar je als gezin vanaf 14.00 terecht kunt voor diverse activiteiten.

Het programma is te vinden op onze homepagina onder de tegel ‘Zomerprogramma’. Houd ook onze sociale mediakanalen in de gaten in de zomer waarop we jullie geregeld een update zullen geven.

 

Reguliere activiteiten

Naast de extra activiteiten gaan onze reguliere activiteiten ook door. Zo continueren we de taalles (Xiejezo), naailes, knutselen en diverse inlopen. Kijk via onze website per locatie welke activiteiten zijn doorgang zullen hebben tijdens de zomervakantie. Daarnaast worden er ook extra activiteiten georganiseerd. Zo is er a.s. zondag (18 juli) een gezellige middag georganiseerd met muziek, tapas en een bingo! Wil je je daarvoor aanmelden? Kijk op onze dan op onze homepagina!

 

 

”Kortom niemand hoeft zich tijdens deze zomer te vervelen!”

 

Meer info

Meer informatie is te vinden op onze homepagina, onder de tegel ‘Zomerprogramma’. Voor vragen of om je aan te melden kan je contact opnemen met de diverse locaties.

 

 

 

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info