logo Diverz

Nieuws

Wij zijn trots op……

Op de beursvloer vorig jaar, was ik hoekvrouw om te helpen bij het tot stand brengen van een deal tussen aanbod van bedrijven en organisaties en vraag van actieve personen en groepen in Zwijndrecht. Met gesloten beurzen.Collega`s van Diverz organiseerden de beursvloer voor de eerste keer.


Ik ontmoete daar een oudere heer, hij keek hoe het eraan toe ging,maar hij sloot zelf geen deal. Ik stapte op hem af. Dit was het begin van een bijzondere ontmoeting.

Wij stelden ons aan elkaar voor en ik vroeg waarvoor hij kwam. De sympathieke voorzitter van de bridgeclub hoopte een sponsor te vinden, die geld wilde schenken. Maar toen hij hoorde dat je op de beursvloer met gesloten beurzen een deal kon sluiten, gaf hij aan dat ik niets voor hem kon doen. Hij wilde graag nog wat blijven.

Toen ik zei dat ik hem misschien op een andere manier kon helpen, vroeg ik waarvoor hij geld nodig had. Hij vertelde dat de leden van de bridgeclub uitkijken mensen naar de bridgeavonden. Een paar keer per jaar zijn er speciale avonden met prijsjes en hapjes. Mensen hebben misschien een beeld van een bridgeclub, dat daar mensen komen met voldoende geld. Maar ook daar zijn mensen, die op de kleintjes moeten letten, omdat ze alleen van een AOW leven of extra medische kosten maken. Om de mensen niet op extra kosten te jagen, wil de bridgeclub graag een financiële bijdrage van een sponsor, om de kosten laag te houden, zodat mensen kunnen blijven meedoen. 

We sloten toch een deal. Ik zou met hem meedenken en deed alvast wat suggesties, zodat de voorzitter zich iets kon voorstellen bij het meedenken. De bridgeclub zou als tegenprestatie iets kunnen vertellen aan bezoekers over bridgen. We spraken af aan het begin van het jaar 2019.  

Zogezegd zo gedaan. Begin februari kwam hij naar het Hart van Meerdervoort. De voorzitter gaf aan dat hij onder de indruk was van wat er allemaal bij Diverz gebeurde. Wat bleek…. de voorzitter ging  geïnspireerd door de suggesties gelijk na de beursvloer zelf aan de slag. Hij vond 3 sponsors. Hij had mij niet meer nodig en bedankte voor de suggesties die ik deed op de beursvloer.

Onder de indruk was ik van de veerkracht en gedrevenheid van deze bijzondere voorzitter. Onder de indruk ben ik van hoe hij zich inzet voor zijn medeleden. Hoe weinig heeft deze aardige man van mij nodig gehad met een mooi resultaat. Ik vroeg of ik het verhaal op de site mocht zetten. Dat mocht.

Fijn, dat ik toch een heel klein steentje bij kon dragen. Trots ben ik op al mijn collega`s, die de leuke beursvloer hebben gerealiseerd. Dankzij hen had ik een leuke inspirerende middag en kwam onze bijzondere ontmoeting tot stand.

Trots ben ik op Diverz, met al die bevlogen hardwerkende collega`s met een groot hart. En niet te vergeten op het resultaat, 53 matches met een financiële waarde van € 17,850, -. De niet-materiele waarde is niet in geld uit te drukken, maar waarschijnlijk veel groter.

Frieda Louwerse

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info