logo Diverz

Nieuws

Vier het Leven !

Het theaterseizoen 2018/2019 is afgelopen en wat hebben de gasten van goede doelen organisatie Vier het Leven genoten. Het was een prachtig seizoen met veel mooie ontmoetingen, geweldige voorstellingen, films en concerten. Met Driving Miss Daisy, Charley de komische musical, de Notenkraker, Soldaat van Oranje, Evita, Claudia de Breij, Mamma Mia, en nog veel meer: het was een feest voor gasten en vrijwilligers van Vier het Leven.

Nu de zomer is aangebroken is het leuk om vooruit te kijken naar wat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft en kaarten te bestellen. Echter niet elke theater- of museum liefhebber is in staat om zelfstandig naar een activiteit te gaan. Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf organiseren van een middag of avond uit. Het alleen gaan of het regelen van tickets en vervoer blijkt soms lastig. Stichting Vier het Leven heeft de oplossing voor ouderen (65+) die zich hierin herkennen. Vier het leven heeft namelijk een geweldig team van vrijwilligers in de regio die de ouderen met plezier begeleiden.

Bij Vier het Leven worden de ouderen dan ook thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven die de hele middag/avond gezellig mee uit gaat. Gezamenlijk met andere gasten gaan zij naar het theater, filmhuis of museum, waar eerst een kopje koffie of thee wordt gedronken in de foyer of het restaurant. Hier ontmoet men vaak ook andere groepjes gasten en vrijwilligers van Vier het Leven wat enorm gezellig is. Vervolgens geniet iedereen van een voorstelling, een film of rondleiding door het museum. In de pauze of na afloop drinkt men samen een wijntje of wat fris en aan het einde van het uitstapje wordt iedereen door dezelfde vrijwilliger weer veilig thuis gebracht.

Het eerste programmaboekje van het nieuwe seizoen lopend van september tot en met eind november is afgelopen week weer op de deurmat gevallen bij mensen die al eerder zijn mee geweest. Een kleine greep uit het komende aanbod: Weet je nog wel, een koffer vol met liedjes, Aida, The Last Waltz van het Groot Niet te Vermijden, Ein deutsches Requiem & Psalmensymfonie, Callas, Onassis & Kennedy en de film Downton Abbey.

Elke 3 maanden ontvangen belangstellenden het nieuwe programmaboekje en kan een keuze worden gemaakt uit ongeveer 24 voorstellingen in de regio. En vanaf het najaar gaan gasten en gastvrouwen met de Museum Plus Bus uit naar musea door het hele land.

Geïnteresseerden kunnen het programmaboekje kosteloos aanvragen via 035–5245156 of kijken op www.4hetleven.nl. Zij hoeven geen lid te zijn van Vier het Leven.

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info