logo Diverz

Nieuws

Versoepeling Corona maatregelen bieden Diverz meer ruimte.

Wij van Diverz zijn blij u te kunnen melden dat er weer meer mogelijk is naar aanleiding van de versoepelingen die per 1 juli in zijn gegaan. Voor ons en u als bezoeker van onze accommodaties, is dit natuurlijk goed nieuws.

We starten een nieuw hoofdstuk en gaan van de intelligente lockdown naar meer ruimte, maar wel met inachtneming van de regels dus helaas is nog niet alles mogelijk.

Zo zullen het Biljarten, Line Dance en activiteiten voor jongeren (buiten) weer van start gaan. Participanten inloop, Taalles een Taalmaatjes kunnen weer wat ruimer worden opgezet. De Kidsclub kan weer van start zoals het was voor de Coronacrisis. Kortom allemaal zaken waar wij maar ook u vast naar uit hebben gekeken. Weer een volgende stap in de goede richting

Daarnaast is het zo dat ook tijdens de zomerperiode onze accommodaties geopend blijven. Hiermee hopen wij u een fijne zomerperiode te kunnen aanbieden doormiddel van het organiseren van speciale zomeractiviteiten. Te zijner tijd kunt u hier meer over lezen op onze website (www.diverz.info) en de diverse sociale mediakanalen. Laat we er samen voor zorgen dat we de stappen vooruit kunnen blijven maken, want samen kunnen wij het aan.

Meer informatie over de actuele situatie? Neem dan contact op met ons Belteam 078-6206060. Heeft u behoefte aan zomaar even een praatje of heeft u ander vragen ook dan kunt u contact opnemen met het Belteam.

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info