logo Diverz

Nieuws

Persbericht Zwijndrechtvoorelkaar

Diverz ‘zet’ Zwijndrecht voor Elkaar in de lift!

Met de start van het nieuwe jaar krijgt Zwijndrecht voor Elkaar een boost en de voorbereidingen zijn in volle gang. Dit digitale platform voor vrijwilligerswerk gaat namelijk breder ingezet worden en verdient meer bekendheid.

Nu is het vooral beschikbaar voor verenigingen en organisaties in de zorg. Binnenkort kunnen ook sportverenigingen, culturele organisaties, bedrijfsleven terecht op het platform om hun vraag of aanbod van vrijwilligerswerk te plaatsen. En natuurlijk bewoners die zich graag als vrijwilliger willen inzetten voor een ander of een interessante nieuwe ervaring willen op doen. “Zwijndrecht voor elkaar wordt dan ook echt voor elkaar en meer lokaal ingebed”, aldus Diverz.

Het coördineren en faciliteren van vrijwilligers voor geheel Zwijndrecht is vanaf 2018 belegd bij Diverz in samenwerking met het Vrijwilligershuis, en met de partners van Zwijndrecht voor elkaar. Vanaf 2019 wordt dit anders georganiseerd en gaat Diverz zich inzetten voor alle vrijwilligers in Zwijndrecht en Zwijndrecht voor elkaar. De inzet van het Vrijwilligershuis zal zich beperken tot de organisatie en uitgifte van vrijwilligerspassen.

Naast het digitale platform liggen er ook plannen voor een vrijwilligersacademie en om aandacht te geven aan het fysiek bezoeken van Zwijndrecht voor elkaar, voor vragen en informatie over vrijwilligerswerk. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met George Reppel.
078-6206060
g.reppel@diverz.info

 

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info