logo Diverz

Nieuws

Nieuw afhaalpunt van de Groenten van Cors

Onlangs is alweer het tweede ophaalpunt van de Groenten van Cors in Zwijndrecht geopend. In het huis van de wijk Hart van Meerdervoort, onderdeel van Diverz, zijn wekelijks op de vrijdag de verse groentepakketten op te halen. Samen met de Zorgboerderij de Zuidpunt werkt Diverz toe naar een duurzame bijdrage aan een gezonde leefstijl. Dat sluit mooi aan bij de ambitie van gezond, duurzaam en betaalbaar eten voor iedereen.

Diverz heeft in 2019 een eerste ophaalpunt geopend, namelijk bij de wijklocatie Nederburgh, en voegt daar nu een nieuw ophaalpunt aan toe. Voor buurtbewoners nog makkelijker en dichterbij. De  groenten van Cors, zijn lokaal en seizoensgebonden, en gekweekt op Zorgboerderij de Zuidpunt. Door deze samenwerking maken wij het mogelijk om op een makkelijke manier iedereen te laten kennismaken met deze heerlijke onbespoten groenten. Want gezond eten hangt nauw samen met welzijn. Ook ondersteunen wij op deze manier de sociale ondernemer en mensen met een beperking die met veel plezier werken op de zorgboerderij.

De Groenten van Cors biedt een weekpakket voor één, twee of vier personen. Een weekpakket bevat minimaal vier verschillende soorten onbespoten seizoen groenten en is daarmee geschikt voor vier maaltijden. Informatie over de prijzen en de manier van bestellen is te vinden op de volgende website: www.zorgboerderijdezuidpunt.nl

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info