logo Diverz

Nieuws

Netwerk bijeenkomst De Buurtaanpak “Armoede In De Buurt”

Beste professional in Zwijndrecht,

14 Mei in 10 buurten in Zwijndrecht staat de leefbaarheid bovengemiddeld onder druk. Heel graag nodigen we jou als professional uit om je bij te praten over de Buurt Aanpak
Het actieplan De Buurtaanpak richt zich erop om die leefbaarheid aan te pakken – samen mét actieve bewoners. Deze aanpak wordt gedragen en uitgevoerd door de Gemeente Zwijndrecht, Woonkracht10, Trivire en Diverz. Deze kwetsbare buurten in Zwijndrecht worden op maat aangepakt om tot een leefomgeving te komen waar mensen prettig en veilig wonen met elkaar.

Heel graag nodigen we jou als professional uit om je bij te praten over De Buurtaanpak. Tijdens dit event maak je kennis met onze werkwijze en projecten, maar ontmoet je ook bekende en nieuwe gezichten die werken voor de buurten. Centraal staat het thema Armoede in de buurt, één van de vijf topics die aan bod komen in de aanpak per buurt. Het definitieve programma volgt bij de reminder, maar alvast een idee:

VOORPROEFJE
Pitches: Projectgroep De Buurtaanpak & Team Samen Doen  Hostmanship: In gesprek met Rob van Vlokhoven  Sparen door besparen app: Wat kan er beter? 

Download alvast de app, mocht je dit nog niet hebben gedaan! Hierin staan de belangrijkste voorzieningen op het gebied van financiële ondersteuning in Zwijndrecht.
Zet jij de datum in je agenda? 14 mei 15:00 – 19:30

Aanmelden kan via: buurtaanpak@zwijndrecht.nl   We hopen je dan te zien!

Romy & Marlies  namens De Buurtaanpak // Team Samen Doen

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info