logo Diverz

Nieuws

Maak kennis met het digitale platform van Diverz

Langer comfortabel en veilig thuis wonen met behulp van het digitale platform van Diverz. Een platform met verschillende functies, zoals het lezen van het nieuws uit de regio of  met een druk op de knop alarm maken of uw voordeur openen. Diverz start met de tweede fase van een proef om mensen kennis te laten maken met dit digitaal platform. Dankzij een door Diverz ter beschikking gestelde tablet maakt u kennis met het platform en de personenalarmering van Diverz.

 
Diverz is op zoek naar een aantal inwoners van Zwijndrecht die willen deelnemen aan het digitaal platform van Diverz. Gedurende de pilot krijgt u een tablet te leen van Diverz en u kunt gratis (mobiele) personenalarmering uitproberen. Het aantal mogelijke deelnemers is ook in de tweede fase nog beperkt.

Wat kunt u verwachten?

  • Het tablet en de alarmknop worden door een medewerker van Diverz geïnstalleerd.
  • Op de tablet treft u personenalarmering aan en deze kan gratis worden geactiveerd.
  • Op de tablet vindt u informatie over veiligheid, wooncomfort en nieuws uit de regio.
  • Bedienen van apparaten met een druk op de knop om bijvoorbeeld uw licht aan en uit te doen dan wel de voordeur te openen.
  • De pilot duurt tot 1 augustus 2022. U wordt maandelijks gevraagd een paar korte vragen te beantwoorden. Een medewerker van Diverz ondersteunt u bij vragen over de werking van het platform.
  • Het platform begint met beperkte informatie en deze wordt mogelijk uitgebouwd met informatie van de deelnemers.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Nicole Blom van Diverz op T 06-44750902 of e-mail n.blom@diverz.info
Meer informatie over Diverz op www.diverz.info

Het ontsluiten van het digitaal platform van Diverz/ SchermVan Diverz is mogelijk gemaakt door een subsidie van de Rijksoverheid. Diverz heeft in de eerste fase samen met LaCoTa (Langer Comfortabel Thuis Alliantie) dit platform ontwikkeld en getest.

 

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info