logo Diverz

LHBTI

Welzijnsorganisatie Diverz heeft de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan onderwerpen rond discriminatie en inclusie samen met mensen die zichzelf identificeren als lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender of interseksueel (LHBTI). Dit doen wij als welzijnsorganisatie omdat wij inclusie belangrijk vinden en hier in onze manier van werken gezicht aan willen geven, juist in onze wijkgebouwen. Dat zijn de plekken waar zowel vrijwilligers als bewoners elkaar ontmoeten.

Op deze pagina willen we graag de kennis delen die er is.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Diverz krijgt de Roze Loper uitgereikt!

Zwijndrecht – Een feestelijke stemming heerste er bij Diverz. Onder aanwezigheid van wethouder Ronald de Meij werd aan Yvonne Zuidgeest (directeur-bestuurder van Diverz) De Roze Loper uitgereikt.

De Roze loper?”, zult u zeggen. Waar staat dat voor?”. De Roze loper is een officieel keurmerk waarmee een welzijns- of zorgorganisatie laat zien dat lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en interseksuele (LHBTI’s) zich bij hen thuis en veilig kunnen voelen.

Het hele verhaal lezen klik dan hier.


Movisie –

Ouders gebaat bij meer kennis over seksuele- en genderdiversiteit

Klik hier voor het artikel

 


Movisie –

LHBTI-vriendelijkheid bevorderen in welzijnsorganisaties

Klik hier voor het artikel


Voor vragen en of een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met Jos Vlasblom 06 179 649 76

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info