logo Diverz

Nieuws

Graag gedaan!

Binnen Diverz doen wij ons werk met inzet en enthousiasme voor alle inwoners van Zwijndrecht.
Onze slogan is daarbij versterken en verbinden.

Verbinding zoeken wij ook met andere organisaties.
En dat wordt gewaardeerd en dat weten we.
Maar het is altijd leuk om te horen.

Geachte bestuurders/ beheerders van Diverz – Xiejezo,

Zoals reeds bekend bij u, heeft Voedselbank Zwijndrecht sinds kort een nieuwe locatie in het voormalige pand van basisschool De Dolfijn aan de Sumatralaan. Recent zijn wij ook begonnen om vanuit dit pand de voedselpakketten voor heel Zwijndrecht uit te delen. Deze locatiewijziging levert ons een veel simpeler logistiek traject op en een forse vermindering van het verplaatsen van de pakketten door onze vrijwilligers.

Het bovenstaande betekend echter wel dat we, na vele jaren, afscheid hebben genomen van wijkgebouw Xiejezo als uitdeellocatie van Voedselbank Zwijndrecht. Om eerlijk te zijn geeft dit toch ook gemengde gevoelens. Vanaf de beginjaren van Voedselbank Zwijndrecht zijn we verbonden met Xiejezo. Ten eerste als uitdeellocatie maar toch ook als centraal en vertrouwd punt in de wijk voor onze cliënten. Door de samenwerking met de beheerders en gebruikers van Xiejezo hebben wij de hulp aan onze cliënten zeker naar een hoger plan kunnen tillen.

Als bestuur van Voedselbank Zwijndrecht willen we met deze e-mail graag onze dank en waardering uitspreken voor het feit dat wij al die jaren uw gebouw mochten gebruiken. Zonder dat er vanuit de Voedselbank enige vergoeding tegenover hoefde te staan, hebben we niet alleen het gebouw mogen gebruiken maar ook een positieve en ondersteunende houding ervaren vanaf uw kant voor het werk van de Voedselbank.

Daarom hierbij namens het bestuur, vrijwilligers en cliënten van Voedselbank Zwijndrecht onze oprechte dank voor het gebruik van uw gebouw en voor uw support over de afgelopen jaren.

Met vriendelijke groet,

Peter van Doorn

Secretaris Bestuur Voedselbank Zwijndrecht

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info