logo Diverz

Nieuws

Eerste Zwijndrechtse Beursvloer zeer geslaagd!

Op donderdag 29 november was het dan zover. De eerste Beursvloer, georganiseerd door maatschappelijke organisatie Diverz en tot stand gekomen met ondersteuning van het ondernemersfonds was een feit. Na de inleiding door spreekstalmeester Wouter Gorter was de eer aan burgemeester D. Schrijer om de Beursvloer officieel te openen in Xiejezo. Kort daarna werden door de hoekmannen en vrouwen de eerste matches al gemaakt.

Het doel van een beursvloer is om in anderhalf uur zoveel mogelijk matches te maken met gesloten beurs. Vooraf was het vraag en aanbod al te vinden op het platform Zwijndrecht voor Elkaar. Tijdens de Beursvloer werden matches gemaakt door vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Dankzij de inzet van alle aanwezige bedrijven, stichtingen en verenigingen zijn er op de eerste maatschappelijke beursvloer een geweldig aantal matches gemaakt, 53 matches in totaal.

Elvedina Omanovic van Stichting Minima heeft maar liefst 12 matches gesloten. Elvedina zegt hierover: ‘Super veel matches gemaakt, ik vind het leuk dat partijen niet alleen meewerken, maar ook meedenken’.  Door de aanwezige notaris (Goedegebuure notariaat) is aan al deze matches een maatschappelijke waarde verbonden. Aan het einde van de beurs was de waarde van alle matches ruim
€ 17.850,00. Al met al een beursvloer waar Diverz met trots op terug kan kijken.

Volgend jaar is Diverz voornemens om een vervolg te geven en een tweede Beursvloer te organiseren in Zwijndrecht.

Beursvloer in de krant:
Weekblad De Brug Uitnodiging Beursvloer Zwijndrecht op 29 november
Weekblad de Kombinatie interview over eerste Beursvloer Zwijndrecht met Yvonne Zuidgeest
Weekblad Dordt Centraal Eerste Beursvloer in Zwijndrecht
Weekblad de Brug Eerste Zwijndrechtse Beursvloer zeer geslaagd!
Weekblad de Kombinatie Eerste Zwijndrechtse Beursvloer zeer geslaagd!

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info