logo Diverz

Nieuws

Diverz treft aanvullende maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Langs deze weg willen wij u op de hoogte stellen van de (vervolg) stappen die we als Diverz hebben ondernomen om ervoor te zorgen dat we op alle scenario’s zijn voorbereid.

Jongereninloop gesloten

In vervolg op ons maatregelenpakket van afgelopen donderdag hebben we besloten om met ingang van heden ook de jongereninloop voorlopig te sluiten.

Dat betekent dat alle activiteiten van Diverz die plaatsvinden op de verschillende locaties zijn afgelast, tot nader order.

Maaltijden en alarmering blijven leverbaar

Het kan iedereen gebeuren dat u tijdelijk niet of nauwelijks voor de eigen maaltijd kunt zorgen. Dan biedt onze maaltijdendienst uitkomst en deze blijven we ook juist in deze periode leveren. We hebben verschillende mogelijkheden voor u en kunnen ook bij u thuis bezorgen. Verse gekoelde maaltijden of warme maaltijden. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook de alarmeringsdienst blijven we continueren. Indien noodzakelijk kunnen wij ook voor u de dagelijkse boodschappen aan huis bezorgen. Let op! Hamsteren is niet nodig de winkels beschikken over voldoende voorraad.

 We staan klaar om u te helpen

Het dagelijks leven van veel mensen is op dit moment verstoord door het coronavirus en we doen ons uiterste best om u in deze lastige periode te ondersteunen. Hiervoor hebben we een Diverz belteam opgezet en kunt u middels het algemene nummer van Diverz, 078-620 60 60, in contact komen met onze collega’s uit de wijken. Op elk moment van de dag, tijdens kantooruren, zijn wij beschikbaar voor een praatje of om vragen over Diverz en het coronavirus te beantwoorden.

Meer informatie? Klik dan hier.

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info