logo Diverz

Nieuws

Diverz start weer op !

Nu de maatregelen van de overheid zijn versoepeld zijn wij als welzijnsorganisatie Diverz blij u te kunnen melden dat ook wij een deel van onze activiteiten weer gaan opstarten. Onze deuren gaan vanaf maandag 8 juni weer open voor u en voor jou. Bij dit alles houden wij ons natuurlijk aan de richtlijnen van de overheid. De veiligheid van u en onze medewerkers staat voorop.

Wat kan wel en wat kan niet? Zoals gezegd kunnen nog niet alle activiteiten worden opgestart en is dat per locatie verschillend. Als we alleen al de richtlijnen van niet meer dan 30 personen per locatie en de 1,5 meter nemen dan is dat eenvoudigweg niet mogelijk. Diverz heeft in nauwe samenwerking met de Gemeente Zwijndrecht een plan van aanpak opgesteld. Kijk gerust op de website www.diverz.info voor het laatste nieuws of bel met ons algemene nummer 078-6206060.

Vanaf 8 juni zullen we dus weer gaan opstarten met de activiteiten zoals muzieklessen, kidsclub, taalmaatjes, sportinloop, enz.

Er is per accommodatie een opstartplan opgesteld waarin wordt aangegeven op welke manier en met welke activiteiten er gestart gaat worden. Dit kan dus per accommodatie verschillen. Ook voor wat betreft de veiligheid van u als bezoeker maar ook voor onze medewerkers is in de plannen aandacht besteed.

Voor alle vragen en/of aanmeldingen kunt contact opnemen met ons belteam 078-6206060. Dan wordt u zo nodig doorverbonden met de betreffende accommodatie.

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info