logo Diverz

Dienstverlening

Ondersteuning van en voor elkaar

‘We benne op de wereld om mekaar om mekaar om mekaar om mekaar, te hellepe nietwaar ..’ zongen Adèle Bloemendaal, Leen Jongewaard en Piet Römer in 1969. Diverz heeft een aantal mogelijkheden hiervoor. Daar kunt u gebruik van maken.

Boodschappendienst

Voor ouderen en mensen met een (tijdelijke) beperking is boodschappen doen vaak (even) niet mogelijk. Herkenbaar? Doe dan een beroep op de boodschappendienst!  Lever uw boodschappenlijstje in bij een vrijwilliger en eens per week ontvangt u de boodschappen thuis, indien gewenst zelfs in de keuken.

Klussendienst

Voor ouderen en mensen met een (tijdelijke) beperking is klusjes uitvoeren in en om het huis vaak niet meer zo gemakkelijk als vroeger. Herkenbaar? Doe dan een beroep op de klussendienst! De vrijwilligers van Diverz zijn u graag van dienst!

Aan ondersteuning van en voor elkaar zijn minimale kosten verbonden. Neem voor meer informatie of aanmelden gerust contact met ons op.  Heeft u andere ondersteuning nodig van mensen uit uw omgeving? Kijk dan eens op www.zwijndrechtvoorelkaar.nl.

Neem contact met ons op!

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info