logo Diverz

Dienstverlening

Maaltijden thuis

Het kan iedereen gebeuren, (tijdelijk) niet of nauwelijks voor de eigen maaltijd kunnen zorgen. Dan biedt de maaltijdendienst van Diverz uitkomst. We hebben verschillende mogelijkheden voor bewoners in Zwijndrecht. Ook kunt u indien van toepassing, korting krijgen via de sociale dienst.

Verse, gekoelde maaltijden

Deze maaltijden kunt u langere tijd in de koelkast bewaren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. U warmt de maaltijden op in de magnetron. Heeft u geen magnetron? Geen probleem! U kunt er één in bruikleen krijgen. U stelt zelf uw menu samen uit het grote assortiment vlees, vis, groente, aardappelen, rijst, pasta, enzovoorts. Indien gewenst kunt u uw menu afmaken met salade, soep en een toetje. Eet smakelijk!

Warme maaltijden

Deze service is bijzonder geschikt voor mensen die de eigen maaltijd niet meer zelf kunnen opwarmen in de magnetron. De maaltijd ontvangt u warm en eet u direct op. Eet smakelijk!

Hoe werkt het?

U meldt zich aan en bestelt eenvoudig de gewenste maaltijden. Dat kan met het formulier dat u van de bezorger krijgt of in de webwinkel www.diverz.uwmaaltijd.nl . Indien nodig helpen we u graag bij het invullen! Neem voor meer informatie en aanmelden gerust even contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info