logo Diverz

Dienstverlening

Alarmering

Met alarmering heeft u in geval van nood 24 uur per dag hulp binnen handbereik. Dat is een veilig gevoel en een goede ondersteuning als u zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen! Diverz heeft twee mogelijkheden: alarmering in huis en mobiele alarmering.

Alarmering in huis 

Wij sluiten het systeem aan op uw telefoonlijn. Het systeem werkt alleen in huis. De alarmknop draagt u om uw hals of pols. Is er een noodsituatie? Dan drukt u op de alarmknop. Binnen 45 seconden heeft u verbinding met een medewerker van de meldcentrale. De centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en onderneemt direct actie op basis van uw melding. Bij spoed stuurt de medewerker onmiddellijk een ambulance, brandweer of politie. Ook informeert de medewerker uw familieleden. Geen spoed? Dan schakelt de medewerker mantelzorg of professionele alarmopvolging in, afhankelijk van de afspraak die we met u hebben gemaakt. Zij hebben dan de sleutel van uw huis en komen u helpen.

Mobiele alarmering (in en buitenshuis)

Voelt u zich buiten niet altijd even veilig en zeker? Bent u soms wat verward of heeft u last van dementie? Wilt u weer onbezorgd naar buiten? Kies dan voor mobiele alarmering! Met één druk op de knop bent u dag en nacht verzekerd van hulp dichtbij! Het systeem werkt via een klein, lichtgewicht, oplaadbaar en waterdicht apparaatje met GPS. Via de knop maakt u verbinding met uw mantelzorger of met de meldkamer, afhankelijk van uw keuze. De ontvanger weet automatisch waar u bent. Ook als u valt, ontvangt uw contactpersoon automatisch een bericht. Indien ingesteld, verzendt het apparaatje ook een berichtje als u de ingestelde veilige zone verlaat. Mobiele alarmering geeft veel familieleden en mantelzorgers rust.

Graag informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden en kosten. Neem dus gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info