logo Diverz

Nieuws

De tuin van Xiejezo, dankzij Jiffygroup, onderging een metamorfose!

Zaterdag 25 september jl., toevallig tijdens burendag, heeft “buurman” Jiffy Growing Solutions de tuin van Xiejezo in de wijk Noord een bijna complete metamorfose gegeven.

In eerste instantie waren wij al blij met de gedachte dat al het onkruid verwijderd zou worden maar uiteindelijk overtrof deze dag al onze verwachtingen. Zeventien enthousiaste en hardwerkende medewerkers van Jiffy (en onze eigen Frank) hebben onkruid verwijderd, gesnoeid, geplant, geveegd, gezaagd, gesproeid en nog veel meer. Verder hebben zij grond, plantjes en houtsnippers gedoneerd en na afloop zelfs wat handig tuingereedschap voor ons achtergelaten. Er is een avontuurlijk pad van houtsnippers tussen de bomen en al het andere mooie groen aangelegd dat niet alleen bij de kinderen in de smaak zal vallen.

En als klap op de vuurpijl kreeg Xiejezo-Diverz ook nog een kippenhok aangeboden.

Namens wijkbewoners, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers van Diverz en met name Xiejezo willen wij iedereen van Jiffy hartelijk bedanken. Jiffy Care Day, het eerste vrijwilligersproject van dit sociale en maatschappelijk betrokken bedrijf, was een groot succes!

https://jiffygroup.com/

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info