logo Diverz

Nieuws

De Groenten van Cors & Diverz

De Groenten van Cors & Diverz

Heerlijk, vers en uit het seizoen!

Het ophaalpunt van de Groenten van Cors bij de Nederburgh (onderdeel van Diverz) is weer geopend! Samen met de Zorgboerderij werkt Diverz toe naar een duurzame bijdrage aan een gezonde leefstijl. Dat sluit mooi aan bij de ambitie van gezond, duurzaam en betaalbaar eten voor iedereen.

Diverz levert in Zwijndrecht vanaf één van haar locaties groenten van Cors, die lokaal geteeld worden en seizoensgebonden zijn. Deze groenten worden gekweekt op Zorgboerderij de Zuidpunt. Door deze samenwerking maken wij het mogelijk om op een makkelijke manier iedereen te laten kennis maken met deze heerlijke onbespoten groenten. Want gezond eten hangt nauw samen met welzijn. Ook ondersteunen wij op deze manier de lokale ondernemer en mensen met een beperking die met veel plezier werken op de zorgboerderij.

Wekelijks lekkere en gezonde ONBESPOTEN groenten van Dordtse bodem op je bord? Neem een abonnement op De Groenten van Cors!

De Groenten van Cors (voorheen Groene kratje) biedt een weekpakket voor één, twee of vier personen. Een weekpakket bevat minimaal vier verschillende soorten onbespoten seizoen groenten en is daarmee geschikt voor vier maaltijden. Informatie over de prijzen en de manier van bestellen is te vinden op de volgende website: www.zorgboerderijdezuidpunt.nl

Het groentepakket is iedere woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur op te halen bij de Nederburgh, Duivenvoorde 221A in Zwijndrecht. Voor vragen over de groenten van Cors kunt u contact opnemen met Diverz via 078-6206060.

De Groe(n)ten van,

Cors & Diverz

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info