logo Diverz

Nieuws

De digitale Beursvloer Zwijndrecht gaat van start!

De derde editie van Beursvloer Zwijndrecht vindt dit jaar digitaal plaats gedurende de hele maand november. Burgemeester Hein van der Loo geeft het officiële startsein voor deze match-maand en roept maatschappelijke organisaties en bedrijven op zich aan te melden. Bekijk hier het startsein van de burgemeester.

Bedrijven en organisaties kunnen iets bieden waar de ander om zit te springen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het beschikbaar stellen van medewerkers, het bieden van de helpende hand bij de organisatie van een event of aan het geven van een advies. Ook het beschikbaar stellen van een vergaderzaal, kennis en expertise of wellicht het aanbod van praktische zaken die u overheeft, zoals computers of meubilair. Zaken die organisaties vaak nog goed kunnen gebruiken.
Een overzicht van de aangemelde organisaties is te vinden op www.beursvloerzwijndrecht.nl.

Deelnemen
Staat bij u maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel en wilt u iets betekenen voor de Zwijndrechtse maatschappij? Meldt u aan op www.beursvloerzwijndrecht.nl en neem deel aan de derde editie van Beursvloer Zwijndrecht. Dan gaan wij voor u aan de slag en zullen we elkaar (digitaal) ontmoeten!

Beursvloer Zwijndrecht wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Zwijndrecht. Volg ons op Facebook en op Twitter om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van Beursvloer Zwijndrecht.

 

Het officiële startsein voor dit digitale netwerkevenement wordt door burgemeester Hein van der Loo gegeven waarin hij ook u oproept om mee te doen aan de digitale Beursvloer Zwijndrecht.

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info