logo Diverz

Nieuws

Word ook AutoMaatje!

Binnenkort start ANWB AutoMaatje Zwijndrecht en ANWB AutoMaatje Hendrik-Ido-Ambacht

Inwoners van Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht die door omstandigheden, (eventueel tijdelijk) minder mobiel zijn of moeilijkheden ondervinden bij bepaalde activiteiten in het dagelijks leven waarvoor zij vervoer nodig hebben, kunnen een beroep doen op ANWB AutoMaatje.

Vrijwillige chauffeurs en planners gezocht
ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwilligers met hun eigen auto minder mobiele inwoners, die niet op een andere manier kunnen reizen, op verzoek vervoeren. De vrijwillige chauffeurs zijn letterlijk het Maatje in de auto. De klant betaalt € 0,30 per kilometer aan de chauffeur (tijdelijk verhoogd i.v.m. de hoge brandstofprijzen naar €0,35 km). De chauffeurs vervoeren minder mobiele inwoners naar hun bestemming, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, naar de kaartclub of op familiebezoek.

Doe je graag iets voor een ander? Meld je dan aan als chauffeur voor ANWB AutoMaatje. Je moet natuurlijk wel over een geldig rijbewijs beschikken en een inzittende verzekering hebben afgesloten. Diverz vraagt een verklaring omtrent gedrag, de kosten hiervan worden vergoed.

Ook zijn wij op zoek naar planners die de ritten coördineren. Als planner stuur je ook de poule van chauffeurs aan. Zorgvuldig werken en handig met de computer zijn is wel een voorwaarde.

Wil je je aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op via e-mail automaatje@diverz.info of bel met Diverz en vraag Nicole Blom of Antoinette Tuijtel op T 078 620 60 60.

 

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info