logo Diverz

Nieuws

Beursvloer Zwijndrecht op 29 november 2018

Wilt u uw maatschappelijke betrokkenheid vorm geven? Wilt u uw onderneming profileren of wilt u gewoon ‘iets goeds doen’? In dat geval mag u niet ontbreken op de “Zwijndrechtse Beursvloer”. Diverz nodigt u daarom graag uit.

Wat is de Beursvloer?
De Beursvloer is een bijeenkomst van ca. 2 uur waar lokale behoeften worden verhandeld. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander gewenst. Doel is om in een informele sfeer contacten en matches tussen bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties tot stand te brengen. Uw aanbod kan bestaan uit kennis, goederen of professionele inzet. Namens Diverz zullen er zogenaamde hoekmannen aanwezig zijn die helpen bij het maken van een match. Het leuke is dat de aanbieder kan onderhandelen over een tegenprestatie van de ontvanger. De Beursvloer start na een slag op de gong om 16.30 uur na de officiële opening van burgemeester Dominic Schrijer.

Matches in de praktijk
Voorbeelden van matches uit het land: het tuinhuis van een arbeidsmatige dagbestedingsplek is geholpen aan een bakoven en er is vervoer geregeld voor een uitje naar de Efteling. Spullenbanken verzamelen overtollige bedrijfsinventarissen zoals kantoor meubilair, laptops en gereedschappen.

Aanmelden
Voorwaarde voor deelname aan de Beursvloer is dat u zich aanmeld en uw aanvraag/aanbod doorgeeft via de e-mail info@diverz.info . De ervaring leert dat op de beursvloer de handel snel gaat, wees dus goed voorbereid. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.beursvloer.com.

Wie organiseert de Beursvloer
De Zwijndrechtse Beursvloer is een initiatief van Diverz en tot stand gekomen met ondersteuning van het ondernemersfonds. Diverz is een in Zwijndrecht actieve welzijnsorganisatie die sterk is in verbinden en versterken. Het doel van de Beursvloer is om bedrijven, instellingen, verenigingen etc. van elkaars kwaliteiten gebruik te laten maken. De verspilling van de één kan de behoefte van de ander zijn.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diverz en vragen naar
Nicole Blom
T   078 620 60 60 of 06 44 75 09 02
E   info@diverz.info
T  diverz078

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info