logo Diverz

Digitale Beursvloer Zwijndrecht 2020

Wat is de Beursvloer?
De Beursvloer is een bijeenkomst waar lokale behoeften worden verhandeld. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander gewenst. Doel is om in een informele sfeer contacten en matches tussen bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties tot stand te brengen. Uw aanbod kan bestaan uit kennis, goederen of professionele inzet. De Beursvloer zal dit jaar digitaal plaatsvinden en dit is anders, maar niet minder waardevol! Juist nu is het van belang om elkaar te helpen!

De hele maand november 2020 hebben wij uitgeroepen uit tot matchingsmaand!
Dit betekent wij in november:

  • Iedere dag aan de slag gaan met het matchen van jullie vraag en aanbod.
  • Wekelijks de match van de week uitkiezen.
  • Op meerdere momenten de mogelijkheid bieden om live met elkaar in gesprek te gaan via MS teams. Uiteraard onder leiding van onze enthousiaste hoekmannen en hoekvrouwen.
  • Alle deelnemers een uniek Beursvloer Zwijndrecht presentje toesturen.

Voelt u zich als bedrijf sterk verbonden met Zwijndrecht en ziet kansen in samenwerken met maatschappelijke organisaties? Of wilt u gewoon uw steentje bijdragen? Tijdens de Beursvloer heeft u de kans om hier invulling aan te geven. Ook voor u als maatschappelijke organisatie is de Beursvloer het moment om op zoek te gaan naar datgene wat uw organisatie verder kan helpen. Wij geloven in de kracht van win-win, iedereen zowel bedrijven als maatschappelijke organisaties hebben iets te bieden.

Matches in de praktijk
Voorbeelden van matches uit het land: het tuinhuis van een arbeidsmatige dagbestedingsplek is geholpen aan een bakoven en er is vervoer geregeld voor een uitje naar de Efteling. Spullenbanken verzamelen overtollige bedrijfsinventarissen zoals kantoor meubilair, laptops en gereedschappen.

Ons doel?
De Zwijndrechtse Beursvloer is een initiatief van Diverz en tot stand gekomen met ondersteuning van het ondernemersfonds. Het doel van de Beursvloer is om bedrijven, instellingen, verenigingen etc. van elkaars kwaliteiten gebruik te laten maken. De verspilling van de één kan de behoefte van de ander zijn.

Aanmelden voor de beursvloer klik hier

 

 

 

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info