logo Diverz

BEURSVLOER ZWIJNDRECHT ZEER GESLAAGD!

Op donderdag 29 november was het dan zover. De eerste Beursvloer, georganiseerd door maatschappelijke organisatie Diverz en tot stand gekomen met ondersteuning van het ondernemersfonds was een feit. Na de inleiding door spreekstalmeester Wouter Gorter was de eer aan burgemeester D. Schrijer om de Beursvloer officieel te openen in Xiejezo. Kort daarna werden door de hoekmannen en vrouwen de eerste matches al gemaakt.

Het doel van een beursvloer is om in anderhalf uur zoveel mogelijk matches te maken met gesloten beurs. Vooraf was het vraag en aanbod al te vinden op het platform Zwijndrecht voor Elkaar. Tijdens de Beursvloer werden matches gemaakt door vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Dankzij de inzet van alle aanwezige bedrijven, stichtingen en verenigingen zijn er op de eerste maatschappelijke beursvloer een geweldig aantal matches gemaakt, 53 matches in totaal.

Elvedina Omanovic van Stichting Minima heeft maar liefst 12 matches gesloten. Elvedina zegt hierover: ‘Super veel matches gemaakt, ik vind het leuk dat partijen niet alleen meewerken, maar ook meedenken’.  Door de aanwezige notaris (Goedegebuure notariaat) is aan al deze matches een maatschappelijke waarde verbonden. Aan het einde van de beurs was de waarde van alle matches ruim € 17.850,00. Al met al een beursvloer waar Diverz met trots op terug kan kijken.

Volgend jaar is Diverz voornemens om een vervolg te geven en een tweede Beursvloer te organiseren in Zwijndrecht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diverz en vragen naar Nicole Blom T 078 620 60 60 of 06 44 75 09 02 of stuur een e-mail naar info@diverz.info

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info