logo Diverz

Nieuws

Activiteiten tijdens de Week tegen eenzaamheid

Bij Diverz worden veel activiteiten voor de inwoners van Zwijndrecht en Heerjansdam georganiseerd. Zeker tijdens de Week tegen eenzaamheid, 27 september tot 6 oktober, hebben we extra activiteiten. U bent van harte welkom in Xiejezo, Hart van Meerdervoort en De Nederburgh voor gezellige activiteiten en/of een maaltijd in een van de wijkkeukens!

Bij huizen van de wijk Xiejezo en Hart van Meerdervoort kunt u in de Week tegen eenzaamheid op 1, 2 en 5 oktober gratis eten bij de wijkkeukens en hopen we nieuwe mensen te mogen verwelkomen. Wel graag even aanmelden op welke dag en met hoeveel personen bij Jacqueline Pors op e-mail: j.pors@diverz.info of bel T 078 620 60 60.
Op dinsdag 2 oktober kunt u gezellig mee wandelen vanuit Xiejezo. Op vrijdag 5 oktober tussen 14.00 en 15.00 uur kunt u bij wijkcentrum De Nederburgh heerlijk komen smullen van zelfgemaakte Kaisersmarnn met een lekker bakje koffie of thee. Loop gerust ook eens binnen voor een kopje koffie op een ander moment. Iedereen is welkom! Op de website www.diverz.info meer informatie.

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht
078 620 60 60
info@diverz.info